maanantai 29. huhtikuuta 2013

Winner takes it all: liikeideakilpailun voittaja Kratos esittäytyy!

Mikä se Kratos on? Kuopiolainen Kratos Oy on teknologiayritys, joka myy ja valmistuttaa hydraulisia paineenmuuntimia. Tuotteemme syntyi suoraan asiakkaiden tarpeisiin, kun keksijä Mikko Junttila tuskaili omassa tuotteessaan (Farmikko Energiapuukoura) voiman puutetta. Energiapuukouran giljotiinikatkaisu ei ollut Mikon mielestä riittävän tehokas ja nopea. Tästä sai alkunsa Kratos PowerSpeed. Kratos (muinaiskreikaksi Κράτος, suom. voima) oli kreikkalaisessa mytologiassa voiman, mahdin suvereenin vallan henkilöitymä. Mikäs paremmin kuvaisikaan tuotettamme, jonka paineenmuunnin tuo hydrauliikkasylinteriin merkittävästi lisää voimaa tai nopeutta jopa vähemmällä energialla ja tämän ansiosta käyttäjän työteho lisääntyy huomattavasti! Paineenmuuntimemme on sovellettavissa melkeinpä mihin hydrauliikkajärjestelmään tahansa ja se on erittäin helppo asentaa myös jälkikäteen. Tuotteemme hyötyjen ansiosta markkinamme ovat erittäin laajat, aina pienurakoitsijasta suurteollisuuden tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat laitteenvalmistajat sekä Suomessa että ulkomailla.


Olemme toimineet nyt vuoden ajan. Vuoden 2013 alussa tulimme varsinaisesti esiin ja lähdimme kiertämään asiakaskenttää. Meidät on otettu vastaan erittäin hyvin ja olemmekin jo päässeet useaan neuvottelupöytään kertomaan ProtoShop palvelustamme ja PowerSpeed -tuotteistamme. Tämä on ollut loistavaa aikaa! Positiivinen vastaanotto on lisännyt entisestään uskoa omaan tekemiseemme, palveluumme ja ennen kaikkea tuotteeseemme.

Sen lisäksi, että olemme saaneet tavata uusia innostuneita asiakkaita, on meillä ollut ilo tehdä töitä loistavien yhteistyökumppaneiden kanssa. Start Up kilpailun voiton ansiosta saamme sparria tekemiseen Talentreen ammattialisilta kevään ja kesän aikana. Tätä matkaa kannattaa seurata Talentreen blogista http://talentreeblogi.blogspot.fi/ ja nettisivuiltamme osoitteessa www.kratos.fi.

Haluamme toivottaa kaikille erittäin kirkasta kesää!

 Ystävällisin terveisin,

 Esa Roponen, Kratos Oy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti